Werkzaam in de oceaan

Aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar kunt u ons inschakelen voor een vast laag tarief van € 1.225,- inclusief btw indien u zelf de voorselectie heeft gedaan (stap 1 en 2).

De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven leidt u in 10 stappen leiden naar uw droomhuis.

1. Wensen in kaart brengen
De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven brengt samen met u in kaart wat uw wensen zijn en wat mogelijk is. Al de afspraken worden goed vastgelegd, ook die over de kosten.

2. Zoeken naar een passend woningaanbod
We selecteren een aantal woningen die passen bij uw wensen en mogelijkheden. De keuze wordt gemaakt uit het meest actuele aanbod.

3. Keuze aanbieden
De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven presenteert u een aantal passende woningen. Als u zelf al een selectie hebt gemaakt, dan kan De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven de transactie vanaf deze stap begeleiden.

4. Bezichtiging
U gaat de woningen van uw keuze goed en zorgvuldig bekijken. De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven helpt u daarbij en let alvast op de bouwkundige staat, het onderhoud en eventuele gebreken. Alles wat de kwaliteit en prijs van de woning kan beïnvloeden, wordt in grote lijnen beoordeeld. 

5. Kwalitatief en bouwkundig onderzoek
Als u een uitgesproken voorkeur hebt is het tijd voor gedegen onderzoek. De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven bekijkt welke rechten of plichten bij de woning horen. Gekeken wordt o.a. naar kadastergegevens, bestemmingsplannen, juridische aspecten, erfrecht, kwalitatieve verplichtingen en of er eventueel kosten te maken zijn voor onderhoud. Waar nodig schakelt uw makelaar daarbij deskundige hulp in, bijvoorbeeld voor een bodemonderzoek.

6. Onderhandelen
Tijd om een bod te doen en te onderhandelen. U heeft nu zekerheid over de kwaliteit en staat van onderhoud van de aangeboden woning en weet wat de woning waard is. U kunt een eerste bod doen. De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven kan in goed overleg met u onderhandelen over de prijs en de bijkomende condities. Nadert een overeenstemming, dan kunt u alvast een optie nemen op de aankoop van het huis.

7. Opstellen overeenkomst (met bedenktijd)
De afspraken worden vastgelegd. Als u het eens bent met de verkopende partij, wordt de koopakte opgesteld. De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven kan dat voor u verzorgen, of zorgen voor de controle als de verkopende partij de akte opstelt. U heeft tot drie werkdagen na het sluiten van de akte het recht om van de koop af te zien.

8. Financiering regelen
Nu moet u de financiering rondmaken, de aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven kan u daarbij adviseren en bemiddelen. Desgewenst regelen we de aanvraag voor de Nationale Hypotheek Garantie

9. Overdracht van de woning
Tijd om naar de notaris te gaan voor de overdracht van de woning. De aktes worden ondertekend: de akte van levering en meestal ook de hypotheekakte. De aankoopmakelaar van Taxatieburo regio Eindhoven zorgt dat al de nodige gegevens op de goede manier zijn aangeleverd. U bent nu de eigenaar van uw droomhuis.

10. Zekerheid bij geschillen
Taxatieburo regio Eindhoven is aangesloten bij een professionele branchevereniging. Dat biedt u bij klachten of geschillen de zekerheid dat er altijd een aanvaardbare oplossing wordt gevonden. Meestal gaat dat in goed overleg. Maar komt u er samen niet uit, dan is er de onafhankelijke Geschillencommissie.


Contact

Voor het maken van een afspraak of voor het stellen van vragen kunt u onderstaand formulier invullen. Een aankoopmakelaar zal dan contact met u opnemen. 


Uw gegevens
Gegevens aan te kopen woning (indien bekend)